ALBERT JEPÚS

  • Portafoli
  • Fotografía
  • Casaments
  • Art
  • Vídeo

Presentació

Hola, em dic Albert Jepús, visc a Arbúcies (Girona) i sóc fotògraf caçador de moments.

Em vaig iniciar a la fotografia explorant diversos camps per mirar de trobar l’estil que més s’adaptava al que sóc. Finalment vaig trobar la meva disciplina: els esdeveniments. M’apassionen perquè són un repte constant, on cada instant es únic i has de ser molt precís per immortalitzar aquests moments fugaços.

Defineixo el meu estil com una combinació de fotoperiodisme i fotografia d’art amb tocs cinematogràfics. M’encanta jugar molt amb la llum i els colors per aconseguir un estil molt personal.

“Cada imatge narra la seva pròpia història i és l’ànima del fotògraf. Instants que gràcies a la fotografia passen a ser eterns”

HABILITATS

95%
Esdeveniments

Casaments, festivals i concerts són el meu punt fort. Captar instants que ja no és repetiran és una font de motivació que m'ha impulsat a dedicarm-hi professionalment.

85%
Retrats

És un estil que m'ha ajudat a complementar la meva carrera com a fotògraf professional, On treballar la llum correctament és fonamental.

92%
Edició d'imatges

Aquesta és una de les meves grans especialitats. Treballo a consciència el processament de les imatges, amb tècniques avançades que he anat aprenent al llarg dels anys.

88%
Vídeo

Paral·lelament amb la fotografia, col·laboro amb productores audiovisuals realitzant Spots publicitaris, campanyes, videoclips musicals, etc. Això em dóna un punt de vista més ampli a l'hora d'enquadrar i compondre una fotografia.

Albert Jepús Photography - fotògraf de casaments Arbúcies Girona

Content is protected. Right-click function is disabled.